Efter sol

Under sommaren är man ofta ute mycket mer i solen än det övriga året, och för att skydda huden under tiden är det bästa en solskyddsfaktor som skyddar mot solen skadliga strålar.

Sommar och sol är härligt, men det är också svårare med rutiner och rengöring om man är på semester och huden kan lätt bli torr och oren.

 

Efter sol kan man behandla huden för att få den så mjuk och smidig som möjligt, då solen ofta torkar ut så rekommenderar vi på Acnespecialisten Calming recovery mask som tillför fukt, lugnar och läker huden.

En oren hud kan ofta kräva behandling på någon av våra salonger för att få ut porer etc som ligger under huden. Men lika viktigt är det vad man gör hemma, och som hemmavård har vi Dahl´s Purifying wash, en peeling med salisylsyra som hjälper till att hålla porerna rena.

Vid svårare acne eller mer orenheter så finns starkare produkter men då rekommenderas att man bokar en gratis konsultation så att vi får se huden och ge rätt hjälp. Både gratis konsultation och behandlingar kan lätt bokas på vår hemsida som du hittar HÄR! 

VÄLKOMMEN!