Kan man bota svår akne?

Det går inte att ”bota” akne, inte ens med receptbelagda preparat, men med DAHL Skincare produkterna kan du hålla acnen i schack. Receptbelagda krämer behandlar oftast bara på ytan och inte själva grundproblemet. Vissa starka mediciner tex roaccutan kan funka bra på acnen då det behandlar orsaken till acnen (talgproduktionen) men med enorma biverkningar tyvärr. Eftersom akne inte går att bota är det mycket att genomgå för något som inte löser problemet på längre sikt.

Därför rekommenderar vi istället att du prövar vår behandling då den ofta håller akne under kontroll, även för de som ätit roaccutan och sedan fått tillbaka sin acne. Detta samtidigt som den förbättrar din hy utan allvarliga biverkningar!

Vi har också den rätta kombinationen av styrka i våra produkter då det gäller bakteriedödande och talgdämpande effekt samt rika mjukgörande och återfuktande produkter som inte täpper till porerna, detta i kombination med ordentligt djuprengörande ansiktsbehandlingar ger en perfekt kombination för den problemfyllda huden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *